OVER ONS

Over Lostly

Lostly is een start-up, opgericht door ons, 5 studenten KMO & ondernemen aan de UCLL in Leuven. Om op een idee te komen voor ons small business project zijn we opzoek gegaan naar maatschappelijke problemen in de actualiteit. Hierbij zagen we in de zomer van 2022 een opvallend maatschappelijk probleem, wat wij met Lostly graag zouden willen voorkomen.

Zo waren er 1.550 vermiste kinderen aan de kust in de zomer van 2022. (Marie╠łn, 2022) Dit zorgde voor urenlange zoekacties die veel tijd van de hulpdiensten en bezorgdheid bij de ouders kosten. Wij met Lostly willen dit maatschappelijk probleem aanpakken en zowel ouders als kinderen een gerust hart bezorgen.

Onze medewerkers

Stefanie

Onze CEO, Stefanie, is zeer fier dat Lostly in 2023 op de markt is gekomen. Samen met het hele team hebben we op korte tijd een nieuw en betaalbaar concept op de markt gebracht. Stefanie zal zich vooral bezig houden met taken die op de achtergrond gebeuren.

Naomi

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Dan zal je hoogstwaarschijnlijk in contact komen met Naomi. Zij staat altijd klaar om te helpen waar nodig en houdt ervan om contact te hebben met de klanten. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren.